Tarieven

Knotz Kinderopvang biedt hoogwaardige “all inclusive” kinderopvang waarbij wordt geïnvesteerd in opleidingen, materialen en huisvesting. Hier staat een goede prijs-kwaliteit verhouding tegenover.

Hieronder kunt u onze gespecificeerde tarieven inzien voor de kinderopvang die wij bieden in Delft en Den Haag. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via ons contactformulier, mail naar info@knotz.nl of bel met O15-38O 55 96.

Kinderopvangtoeslag

Ouders die gebruik maken van kinderopvang komen in de meeste gevallen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Deze toeslag is een overheidsbijdrage in de kosten die werkende of studerende ouders maken voor kinderopvang en wordt uitgekeerd door de Belastingdienst.

De toeslag is geregeld in de Wet Kinderopvang en is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de hoogte van het inkomen, het aantal kinderen en de soort opvang. Voor meer informatie over het aanvragen van kinderopvangtoeslag verwijzen wij u graag naar de site van de Belastingdienst.
Wilt u weten wat voor hoeveel kinderopvangtoeslag u in aanmerking komt? Dan kunt hier een proefberekening maken.

Kinderopvangtoeslag moet u aanvragen binnen 3 maanden na de maand waarin uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Wacht dus niet te lang met aanvragen, anders loopt u een deel van de toeslag mis.
U kunt kinderopvangtoeslag online aanvragen bij de Belastingdienst. Hiervoor heeft u uw DigiD-inlogcode nodig. Wij raden u aan tijdig kinderopvangtoeslag aan te vragen. Om dit te doen, heeft u de plaatsingsgegevens van uw kind(eren) nodig. Deze staan in de overeenkomst die u van ons gekregen heeft. Wanneer u de aanvraag bij de Belastingdienst heeft ingediend, heeft de Belastingdienst 6 tot 8 weken nodig om uw aanvraag te verwerken. Vergeet ook niet eventuele wijzigingen zoals verandering van opvanglocatie, het aantal opvanguren of in uw gezamenlijke inkomen (online) door te geven aan de Belastingdienst. Veranderingen moeten binnen 4 weken worden doorgegeven.