Groot worden bij Knotz

U bent zwanger, van harte gefeliciteerd!

Op korte termijn gaat er veel veranderen. U gaat een gezin vormen en een drukke periode breekt aan. Als u straks weer aan het werk gaat, wilt u natuurlijk de beste opvang voor uw kindje. Wij helpen u hier graag bij. Knotz biedt kwalitatief hoogwaardige, verantwoorde en vooral liefdevolle kinderopvang voor baby’s vanaf 12 weken. Ook ondersteunen wij u bij uw opvoedingsvragen en bij het in contact komen met andere ouders.

Bij Knotz is er veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. De allerkleinsten hebben hun eigen ritme en onze vaste pedagogisch medewerkers nemen de tijd om het ritme van uw kindje aan te houden, zoals ze dat thuis gewend zijn. Door alles te benoemen, maken baby’s kennis met de taal en dit helpt om zich veilig te voelen.
Op de locaties is er alle ruimte om tussendoor borstvoeding te komen geven en natuurlijk mag u tussentijds altijd langskomen. Krijgt uw kindje flesvoeding, dan zorgt Knotz voor standaard, verantwoorde flesvoeding volgens ons voedingsbeleid. Ook op andere vlakken bieden wij volledige verzorging, zoals luiers, voedingsflessen en andere verbruiksartikelen. Behalve uw kindje, wat reserve kleertjes en een eventueel speentje hoeft u zelf niets mee te nemen.

Bij Knotz kunt u kiezen voor horizontale groepen (baby-dreumes en peuter) of verticale groepen (O-4 jaar bij elkaar). Leest u hier meer over de verschillende soorten groepen en ontwikkelfases van jonge kinderen. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u graag.

Speciaal voor baby's

  • De allerkleinsten geven het ritme aan, net als thuis
  • Borstvoeding op locatie mogelijk
  • De individuele ontwikkeling wordt goed gemonitord en gestimuleerd
  • Ondersteuning bij vragen over de opvoeding en ontwikkeling
  • Babytuinen voor veiligheid, geborgenheid en bewegingsvrijheid
  • Pedagogisch beleid geïnspireerd op o.a. Emmi Pikler en Reggio Emilia
  • Keuze uit horizontale en verticale leeftijdsgroepen