Over ons

Het begin

Op 16 augustus 1999 werd de eerste vestiging van Knotz in Delft geopend.

De zoektocht naar professionele, betrouwbare en toch persoonlijke opvang voor mijn kinderen leidde uiteindelijk tot het besluit om zelf een kinderopvang te starten.

Goed opgeleid personeel, doordacht pedagogisch beleid, ruime openingstijden en de keuze uit verschillende opvangtijden vormden hierbij de basis.

De naam Knotz is bedacht door een groep basisschoolkinderen in Delft. Zij wilden graag een stoere naam die geen associatie heeft met een crèche. Ook het logo, de olifant, is door de kinderen bedacht: groot, stoer, maar ook heel sociaal en vooral helemaal Knotz.

 

Met vriendelijke groet,

Pim Lubbers

Algemeen Directeur

 

Meer weten over Knotz?
Volg onze avonturen op Facebook.

Pim Lubbers
Pim Lubbers

Ons team

Het team van Knotz Kinderopvang bestaat uit professioneel opgeleide medewerkers. onze collega’s hebben liefde en passie voor de kinderen, wat goed terug te zien is in hun dagelijkse inzet.

Als organisatie besteden wij veel tijd en aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Via een permanent educatieplan wordt iedereen geschoold. Dit bevordert de motivatie en groei die Knotz dagelijks nastreeft.

Op de locaties van Knotz treft u – naar de pedagogisch medewerkers – locatiemanagers, adjunct locatiemanagers, groepshulpen, facilitair medewerkers en een atelier medewerkster. Hierdoor kunnen de pedagogisch medewerkers zich volledig richten op de kinderen.

Veiligheid en hygiëne

Wanneer ouders hun kinderen aan de zorg van een ander toevertrouwen, zijn veiligheid en hygiëne van het grootste belang. De vestigingen van Knotz voldoen dan ook aan alle wettelijke normen en eisen van brandweer en GGD.

Al onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en goed opgeleid. Alle materialen en ruimtes zijn veilig en schoon en de medewerkers weten precies hoe zij moeten handelen in het geval van ziekte of ongelukken. Jaarlijks vindt er een Risico Inventarisatie plaats. Deze uitgebreide inventarisatie wordt gecontroleerd door de GGD.

Meer weten over Knotz Kinderopvang? Bekijk dan onderstaand filmpje van onze diverse locaties.